Lupta împotriva violenței stradale și autoapărare

Toate cursurile noastre de autoapărare beneficiază periodic sau în anumite condiții de importante DISCOUNTURI ȘI OFERTE SPECIALE. Aici îți vei putea antrena trupul și mintea, vei învăța să te aperi, să-i aperi pe alții și să salveți vieți. Dă click pe butonul din dreapta pentru a urmări un scurt reportaj privind necesitatea învățării strategiilor, tacticilor și tehnicilor de prevenție și autoapărare sau pe butoanele de jos pentru a te înscrie la un curs ori pentru a afla mai multe despre noi
Image

Învață ce este aceea starea de legitimă apărare, cum să ceară ajutor, ce are de făcut dacă se trag focuri de armă în public, învață cum trebuie să provcedeze pentru a nu ajunge o victimă a violatorilor sau pedofililor și, drept urmare, nimeni nu intră la examenul de grad în Close Combat decât după ce a trecut testul grilă cu întrebări din care să reiasă că au înțeles foarte bine aceste lucruri, pentru a nu ajunge o victimă a străzii

Au apoi proba practică de acordare a primului ajutor (să intervină atunci când cineva s-a înecat cu resturi de mâncare sau cu un corp străin, să intervină atunci când vâd o persoană leșinată, sau dacă are o criză de epilepsie, răni sau fracturi), urmată de regulile esențiale de igienă individuală și de grup.

După toate acestea urmează proba de efort și, într-un final, examenul de centură. Nu e nici ușor, dar nici greu, însă, clar, nu facem ce face toată lumea, deoarece copilul tău este special!

Autoapărare

Protecția și auto-protecția copiilor

Un curs FOARTE ACCESIBIL, CU DURATĂ LIMITATĂ (6 luni)  privind felul în care copii învață să se apere. Sunt introduse strategii anti-bullying, tactici de prevenție și, în ultimă instanță, tehnici de apărare adecvate vârstei. Înveți cum să te ferești de rele, cum să previi o situație neplăcută, înveți tot ce nu ai avut ocazia să înveți până acum de la părinți sau de la școală. Nu uita! VIOLENȚA ESTE ULTIMA SOLUȚIE! Sunt multe  metode de a o evita, iar dacă nu poate fi evitată, trebuie să știi cum să reaționezi. 
Dacă ai până în 16 ani, spune-le părinților să te înscrie la cursul nostru sau, de ce nu, adu-i și pe ei să se antreneze cu tine. Vă veți distra, vă veți apropia și, mai mult, obțineți și o reducere. Tematica și planurile individuale de pregătire le veți găsi în contul personal, după autentificare.
La cursurile noastre de autoapărare și luptă împotriva violenței stradale, copiii nu învață să se bată și nici nu au voie. Ei învață să se apere și să facă față provocărilor de orice fel: aici vorbim de droguri, violență în școli, absenteism și abandon școlar, consum de alcool și țigări, cum să se ferească de anuturajul prost, cum să nu intre și să se ferească de găștile de cartier, ce să posteze și ce să nu posteze pe rețelele sociale, învață să se ferească de tâlhari, de hoți și de agresori.

Învață, de asemenea, măsuri esențiale de prim ajutor, cum să acționeze apelul unic de urgență 112, învață ce au de făcut în caz de incendiu, cutremur, inundații, accident auto, învață cum să procedeze în cazul unui șantaj, ce trebuie să spună și ce să nu spună colegilor/prietenilor, reguli de conduită și comportament în societate care îi pot salva viața, cum să nu intre în conflict cu alți copii sau adulți.

 

Imagini ale activităților noastre trecute și prezente

Cron Job Starts