Programe de pregătire pentru profesioniști și viitori profesioniști

Cursurile vizează PREGĂTIREA PROFESIONALĂ a celor implicați în activități de securitate, pază, apărare, protecție și ordine publică, cum ar fi personalul din poliție, din jandarmerie, din structuri de securitate privată, servicii naționale de apărare, servicii de informații etc. De asemenea, pregătim fizic și psihologic candidați pentru academiile și școlile de poliție sau militare.

Pregătire fizică și psihologică

Pregătire fizică și psihologică pentru candidații la școlile cu specific militar

Pe baza unui ABONAMENT LUNAR, în grupe mici (3-4 persoane) sau individual, vă ajutăm să vă îndepliniți visul de a urma o carieră militară (armată, poliție, jandarmerie etc.). Pornind de la un PROGRAM STRICT INDIVIDUALIZAT, respectând principiul antrenamentului progresiv, vă vom pregăti fizic, dezvoltându-vă forța, suplețea și rezistența.
 
Atunci când corpul vostru va ajunge la parametrii optimi de funcționare, trecem la ceva mai greu, la poligoane și trasee aplicative și utilitare, de genul probelor pe care le veți susține la examen și vom urmări încadrarea și chiar depășirea baremelor oficiale.
În plus, veți beneficia de asistență psihologică și de antrenament mental specific militar, familiarizându-ne și cu procesul de teste și testare psihologică pe care-l veți întâlni la admitere. 
Cron Job Starts