Game for Life

Unique event in the world by Close Combat România

Durata jocului: - un weekend (vineri, sâmbătă și duminică), astfel:

 • Sosirea are loc vineri seara, urmând înscrierea oficială, extragerea biletelor pentru ordinea de intrare în concurs, prezentarea regulamentului de joc, achiziționarea materialelor puse în joc, amenajarea locului de campare, socializare, focul de tabără.
 • Concursul propriu-zis are loc în principal sâmbătă, când se vor susține 2 din cele 3 probe.
 • Plecarea are loc duminică, după susținerea ultimei probe a concursului și după festivitatea de premiere.

Game for Life va avea mai multe ediții anual, iar fiecare eveniment va fi anunțat în timp util, pentru a vă putea înregistra în joc.

Locul de desfășurare a evenimentului: După înregistrare, toate echipele înscrise în concurs vor primi coordonatele GPS.

Staff-ul organizator și echipe de suport:

 • Col (r) Dan Dumitru – manager de program, coordonator principal de activitate.
 • 5 arbitri - foști luptători în trupe speciale, instructori în tehnici de supraviețuire, atestați în acordarea primului ajutor.
 • Echipaj de asistență medicală de specialitate.
 • Echipaj de pază pentru locul parcare și campare.
 • Specialist în stingerea incendiilor
 • Pirotehnist specialist în efecte speciale
 • Fotograf profesionist.

Pașii de urmat

 1. Mașinile vor fi parcate într-o parcare cu paza asigurată de organizator, apoi va luați strict cele necesare, mai precis echipamentul stabilit și acceptat în concurs. Mașinile se încuie, cheile se pun în plic, iar plicul se sigilează. Cheile și bunurile de valoare sunt puse într-o cutie, sub cheie, apoi predate la un loc sigur de păstrare, fiind depozitate într-un seif al organizatorului. Acestea vor fi returnate imediat după terminarea probelor sau în caz de forță majoră.
 2. Se adună toate echipele și se va da citire regulamentului general de joc.
 3. Se prezintă staff-ul responsabil cu organizarea și buna desfășurare a jocului, se pun la dispoziție pliante informative (ce ai de făcut în caz de cutremur, kit-ul de supraviețuire, ce ai de făcut dacă se trag focuri de armă în public etc.).
 4. Se va indica de către organizator locul delimitat în care vă veți putea instala și acomoda.
 5. Urmează înscrierea echipelor în concurs, acestea putând fi și mixte sau formate din membri ai familiei sau grup de prieteni, vârsta minimă de participare fiind 10 ani.
 6. Pentru copiii cu vârsta mai mică de 16 ani, este necesară o adeverință medicală din care să reiasă că este apt de efort fizic, obținută de la medicul de familie. Se acceptă și răspunderea scrisă și semnată de ambii părinți, cum ca minorul este apt să depună efort fizic și că are discernământ. Adulții vor declara, de asemenea, în scris, că sunt apți să depună efort fizic.
 7. Pentru prevenirea accidentelor, se intră în concurs doar cu pantalon lung (dacă este posibil se recomandă un pantalon tactic militar), bocanci sau ghete de genul celor de drumeție sau militare și tricou.
 8. Pentru a vă ușura sarcinile, pe toată durata probelor puteți avea asupra dumneavoastră rucsacul în care veți căra diverse materiale, achiziționate în vederea rezolvării problemelor din timpul jocului.
 9. Echipamentul de protecție este obligatoriu și va fi asigurat de către organizator.
 10. Asigurarea medicală va fi pusă la dispoziție tot de către organizator.
 11. Nu se admit sub nicio formă acte de indisciplină sau de teribilism.

Notă: Recomandăm tuturor participanților la joc ca la intrarea în toate cele 3 probe să fie echipați, dacă este posibil, cu haine de tip militar/camuflaj. Pe de o parte acestea sunt mult mai rezistente din fabricație, iar pe de altă parte vom face foarte multe poze și vom filma întregul eveniment.

Game for life

Game for life – este un joc dinamic de logică, tactică și strategie, unic în lume. Tematica jocului este legată de supraviețuirea în natură și supraviețuirea urbană, tehnici de salvare și prim ajutor, incluzând diverse situații cu care probabil că v-ați mai întâlnit sau situații cu care vă puteți întâlni în orice moment pe viitor și ar fi bine să știți ce aveți de făcut pentru a le face față cu succes. Cu certitudine, este un joc informativ-educativ foarte distractiv și antrenant. Alături de noi, într-un cadru apropiat de realitate, cu scenarii duse până la momentul în care veți simți trauma, veți trăi experiența vieții.

Puteți participa și cu întreaga familie sau cu gașca de prieteni, deoarece se poate intra în joc în echipe de 3–5 jucători. Aveți voie la un echipament individual strict necesar, ce va fi stabilit de organizator, iar ideea jocului este următoarea:

Trebuie să treceți prin tot felul de situații și să faceți față unor provocări, pentru a putea strânge cât mai multe puncte, ele fiind preschimbate mai apoi în bani (1 punct = 1 leu), iar cu ajutorul banilor puteți închiria bunuri, obiecte sau materiale pentru probele viitoare, în funcție de cum vă faceți strategia de joc.

Probele necesită gândire logică, strategie, tactică și presupun efort și perspicacitate. Din clipa în care s-a prezentat regulamentul de joc, iar toate echipele înscrise au confirmat că sunt pregătite, sună goarna, urmând ca toată lumea să fie conectată strict la acțiune.

Cum are loc înscrierea și echipamentul permis

Cum are loc înscrierea? Foarte simplu. Apăsați apoi butonul „Înscrie-te la eveniment” din partea de sus a acestei pagini, completați numele echipei și încărcați o fotografie de grup cu echipa, apoi trimiteți formularul. Pentru doritori există și tricouri personalizate cu Game for Life, însă comanda trebuie făcută din timp.

IMPORTANT! Echipamentul individual acceptat în concurs:

 • sac de dormit sau pătură,
 • rucsac,
 • îmbrăcăminte și încălțăminte la discreție,
 • costum de baie,
 • trusă individuală de prim ajutor,
 • obiecte de igienă personală,
 • bani,
 • aparat de fotografiat și/sau de filmat,
 • telefon mobil,
 • baterie reîncărcabilă,
 • pelerine de ploaie.

În afara celor menționate mai sus, nu se acceptă nimic altceva.

Logistica pentru asigurarea poligoanelor de concurs și a probelor este pusă la dispoziție de către organizator.

Înaintea fiecărei probe se va face o prezentare succintă, se stabilesc regulile de siguranță personală condițiile de acordare punctelor și motivele de penalizare.

Bonusul de start

Pentru început, fiecare echipă primește un număr de 100 de puncte și va putea cumpăra diverse bunuri/obiecte la paritatea de 1/1.

Notă: Dacă cineva dorește să achiziționeze inițial bunuri/obiecte peste această limită sau peste totalul de puncte acumulate după fiecare probă, o poate face, dar la paritatea de 4/1 (de exemplu, un obiect cu valoarea de 1 leu în condiții normale, se va putea achiziționa sau închiria cu 4 lei).

Sunt admiși în joc și persoane fără potențial material, însă aceștia nu primesc bonusul de start. Ei pot acumula puncte din probe, dar nu pot achiziționa inițial materiale de concurs și vor fi nevoiți să-și vândă punctele celor care au bani. Paritatea de vânzare a punctelor se face la cursul stabilit de către organizator, anume: 4 puncte pentru 1 leu.

Cum sunt repartizate cele 100 puncte:

 • Un număr de 50 de puncte le veți putea schimba în lei după care puteți să va închiriați obiecte/materialele pentru asigurarea locului de dormit/odihnă. De exemplu: cort, sac de dormit, pătură, folie termică, lumânări, lanternă, lampă de veghe, pelerine de ploaie, izopren, trusă medicală de prim ajutor, carnețel de notițe, pix, dulciuri, cafea, răcoritoare etc.
 • Cu celelalte 50 de puncte, transformate în lei, puteți închiria tot ce credeți de cuviință că v-ar fi necesar pentru a parcurge prima proba de concurs în cele mai bune condiții.

Cele 3 probe ale concursului

Vom ține cont de distanțarea socială pe timpul desfășurării probelor. Probele se desfășoară în aer liber, iar echipele ce provin din aceeași familie pot merge în aceeași mașina spre punctul de start. Echipele ce nu provin din aceeași familie vor fi aduse la punctul de start păstrând condițiile de distanțare și de protecție.

Prima probă – „Provocarea nomazilor”

Prima probă – „Provocarea nomazilor”

Proba presupune trecerea printr-un poligon mixt, improvizat cu diferite ținte și obstacole, apă și noroi. Vom simula că traversăm un teritoriu inamic, unde trebuie să țineți la distanță animalele de pază, să incendiați un obiectiv, să traversați o zonă cu sârmă ghimpată, să eliminați câteva ținte umane, să vă creați o breșă pe unde să pătrundeți într-un loc unde va trebui să găsiți cheile de la un seif cu valori, iar de acolo trebuie recuperat ceva extrem de important. Condiția de bază pentru toți membrii echipei care intră în joc este să aibă capul acoperit și fața complet camuflată.

Ce punem la dispoziție:

 • Arcuri, topoare cu coada din lemn, o cutie cu pietriș, sticle cu nămol, cremă de ghete, spray-uri de diferite culori, diverse materiale de marcat, baloane, praștii, cuțite de bucătărie, ținte, nuiele, mingi de fotbal american, țevi din plastic (sarbacana) și hârtie pentru cornete, sulițe din lemn, vată, gaz, manechine din haine umplute cu paie, becuri, sticlă, ceramică sau obiecte de luat la țintă.

Ce puteți închiria dumneavoastră:

 • Țevi din plastic, cornet, bile metalice, săgeți cu vârf metalic, topor cu coadă metalică, cuțite de aruncat, creme pentru camuflaj, mingi de oina sau de tenis de câmp, amnar, genunchiere, etc;

A doua probă – „Atacul terorist”

A doua probă – „Atacul terorist”

Proba se desfășoară pe timp de noapte. Startul se dă de la o distanță considerabilă față de „punctul fierbinte” și veți avea transportul asigurat cu o „mașina blindată”, din care nu se vede și nu se aude nimic. Terenul este greu accesibil și nu știți ce vă așteaptă atunci când mașina se oprește.

Imediat după coborâre vă veți confrunta cu o scenă apocaliptică prin care va trebui să treceți - mașini în flăcări gata să explodeze în orice moment, sunteți luați drept ținte dacă vă veți expune și multe alte surprize. Prin urmare, va trebui să identificați țintele inamice și să le eliminați, apoi să găsiți un cod cu ajutorul căruia să dezamorsați o bomba, iar la final să eliberați un om de știință ținut ostatic în spatele unor uși încuiate. Ostaticul se dovedește a fi rănit, în imposibilitate de a se mișca și va trebui dus în deplină siguranță la echipajul de salvare. În acel moment se consideră proba încheiată.

Ce punem la dispoziție:

 • Arme (Replici) de airsoft, salvarea și echipajul medical, o mașină de intervenție, echipaje de însoțire, efecte speciale, materialele de protecție (cască, ochelari, mănuși, veste de protecție), aparate de fum, perdea de fum;

Ce puteți închiria dumneavoastră:

 • Muniție pentru armele de airsoft (de 6 mm și de 12 mm), măști de gaze, binoclu, busolă, turnichet, targă, trusă de prim ajutor, foarfecă de tip „gură de lup”, ciocan, berbec metalic, patent, stații de emisie recepție, lanternă, sisteme de semnalizare pe timp de noapte, portavoce;

A treia probă – „Zona fierbinte”

A treia probă – „Zona fierbinte”

Calamități naturale de mari proporții. Pentru început trebuie să dați piept cu un incendiu de vegetație, apoi vă confruntați cu o inundați de proporții, iar la final va trebui să faceți față efectelor unui cutremur. Veți treceți prin toate aceste situații, deloc simple, având de salvat vieți și va trebui să fiți foarte atenți și la pericolele ce vă pândesc în apă și pe uscat. Atenție, în mod obligatoriu, un membru al echipei trebuie să știe să conducă autovehicule. Misiunea finală este o mare surpriză și o veți primi într-un plic. Timpul alocat pentru strategia de acțiune este de 3 minute.

Ce punem la dispoziție:

 • Targă, măști de gaze, jeturi de apa, foi de cort, veste de salvare, căști de protecție, ochelari, mănuși, stingătoare, atele, defibrilator, salvare, echipaj medical specializat și multe altele.

Ce puteți închiria dumneavoastră:

 • Măști de gaze, foaie de cort, cizme din cauciuc, prelate, saci, scară extensibilă, prăjină, lopeți, coardă de alpinism, portavoce, stații de emisie-recepție.
Cron Job Starts