Instructor Cristian Opariuc-Dan

Despre Instructorul Cristian Opariuc-Dan

Locotenent (r) în Jandarmeria Română, cadru didactic universitar, doctor în psihologie. Actualmente lucrează la Universitatea „Ovidius” din Constanța, fiind instructor de Close Combat, Military Self Defense, Qinna și Supraviețuire la „Close Combat România” și „Urban Survival Academy”
Image

Instructorul Cristian Opariuc-Dan este un fost ofițer al Jandarmeriei Române, trecut în rezervă la cerere în anul 2001, actualmente cadru didactic universitar la Universitatea „Ovidius” din Constanța.

Practică artele marțiale din copilărie, în prezent prefertând stilurile chinezești (Wing Chun, Yong Chun Bai He Quan), medicina tradițională chineză și tehnicile energetice (Qi Gong).

Este instructor și predă tehnici chinezești de control articular (Qinna), de proiectare și imobilizare (Shuai Jiao), dar și elemente de auto-apărare în domeniul civil și militar. 

Are competențe în domeniul analizei tactice și analizei de risc, strategii și principii de intervenție, utilizarea armelor de foc și a armelor albe, este afiliat clubului „Close Combat România” și profesor afiliat la „Artes Marciales Profesionales”.

Educație generală și experiență marțială

Formarea generală, formarea profesională și măiestria în artele marțiale

Arte marțiale

Abilități și niveluri în artele marțiale și forme de luptă
Close combat (1 DAN)
Military self defence (1 DAN)
Shaolin Qinna (1 DUAN)
Cristian Opariuc-Dan
Cristian Opariuc-Dancopariuc@gmail.com

Educație generală

Educație universitară
  • Este doctor în psihologie (2013) și master în administrație publică (2009).
  • Este autor a numersoase studii și cercetări în domeniul psihologiei și psihometriei, pasionat de computere, analiză de date, arme de foc și arte marțiale.
  • Cadru didactic universitar în cadrul Facultății de Drept și Științe Administrative, Universitatea „Ovidius” din Constanța, predă cursuri de logică, analiza datelor, metode de cercetare, dar și tehnici de imobilizare și control a persoanelor agresive la secția „Poliție Locală”.
Cron Job Starts